Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Afgelopen zaterdag heb ik een heerlijke massage gekregen van een jongedame. Ze heeft mijn rug heerlijk uit de knoop gehaald. Hopelijk werkt ze elke zaterdag. Echt een topper.
Bedankt!!

Juan - 07-10-2013 - 22:58

Heb me afgelopen Donderdag laten masseren. Mijn rug en schouders zitten altijd behoorlijk vast.
Na afloop voelde ik mij als herboren. Meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Maar dan voor een uur.
Ik kijk er naar uit

Robert Horn - 10-06-2013 - 21:08

Prima massagesalon waar je goed gemasseerd wordt.
Heb verschillende masseuses gehad en ze doen het allemaal naar verwachting. Bij andere chinese massagesalons heb ik vaak gehad dat ze maar een beetje soft masseren. Hier kunnen ze het wel goed.

Gabri - 15-02-2013 - 16:20

Sfeervol en rustiek salon, mijn verdraaide en door stress vastzittende schouder en nekspieren los en soepel gemasseerd door een masseuse waarvan ik haar spierkracht hebt onderschat. De drukkracht in haar vingers in combinatie met diepe concentratie en gevoel waar de pijn zit, ben ik voorlopig van mijn spier stress verlost, naar later bleek dat zij aan martial arts (Shaolin school) heeft gedaan. Het salon is heel schoon en straalt rust uit, absoluut NIET te vergelijken met alle andere salons. Tot slot, ik ben van mijn nekpijn af en adviseer om hier maar eens naar toe te gaan. Dit bedrujf verdient een groot kompliment voor netheid, rust en massage, waarvoor mijn dank... gr. een zeer tevreden klant.

robert - 23-12-2012 - 10:06

Een aantal malen op weg naar boodschppen langsgekomen.
Op een gegevne moment de knoop doorgehakt en binnengelopen.
Nu 8 maanden later, verslaafd aan de heerlijk ontspannende massage en indien mogelijk één keer per week lekker verwend worden.
Een echte aanrader.

Piet

Piet - 10-09-2012 - 14:42


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »